Egna bloggar

Posted in Charlottes, Josephines on januari 1st, 2010 by newyorktimescrosswordpuzzles

Ni som följt den här bloggen ett tag vet att vi är två snygga tjejer som skriver här och vi skulle så här första dagen på 2010 passa på att göra lite reklam för våra privata bloggar, vi bloggar inte alltid ihop även om det kan verka som det. Ett knep kan vara att om du gillar en av oss bättre så börja följa antingen Josephines eller Charlottes blogg.

Hoppas vi får träffa dig där också.

Tags: , , ,

Vi är omnämnda

Posted in Charlottes on december 5th, 2009 by newyorktimescrosswordpuzzles

CharlotteSjukt roligt, bloggen har blivit nämnd som en av de riktigt bra modebloggarna i modeguiden Kläder.n.nu. Stolt ägare av bloggen idag och ska ta tag i att fylla på med mer innehåll. Vi ska göra vårt bästa för att leva upp till förtroendet och se till att skärpa oss när det gäller bloggande, dt har blivit lite för lite ett tag.

Tags:

Presentation: Charlotte

Posted in Charlottes on november 17th, 2009 by newyorktimescrosswordpuzzles

Charlottes snygga kläderHejsan, det är kanske bäst att presentera sig först. Jag heter Charlotte och har skrivit om kläder i massor av år trots att jag är så ung och vacker. Förutom jag så skriver Josephine här också men jag ska låta henne presentera sig själv. Jag bor i Stockholm och har gjort det i några år, när jag inte bloggar här så pluggar jag på universitet, gissa vilket.

Kläder är min stora hobby, jag ägnar några timmar om dagen åt att prova, hitta och shoppa kläder.

Tags: , ,
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu