Klockor, bara en massa klockor

Posted in Accessoarer, Josephines on januari 5th, 2010 by newyorktimescrosswordpuzzles

Jag har spenderat nyårshelgen med att titta på klockor. Det finns hur många snygga klockor som helst om man vet var man ska leta. Jag tyckte att ett bra ställe att börja leta på var Internet. Har du någonsin gått in i en klockbutik av det lite finare slaget och försökt kolla på klockor, det är snudd på omöjligt. Jag hatar det verkligen, urmakarna har mycket att lära av alla andra butiker i stan.

På nätet däremot går det lätt som en plätt, det finns en hel massa att välja på och jag började helt enkelt med att googla runt tills jag hittade lite snygga urverk. Här nedan har du ett litet urval av vad jag kollat på:

Dolce & Gabanna
Här har vi en D&G för 1800 kronor på Watch on Watch

Rolex Ait King
Här en Rolex Air King, också den från Watch on Watvh (dom känns bäst faktiskt) men den går loss på 29.950 kr

Chopard
Och slutligen en Chopard som landar på nästan 95.000 kr, här måste man ha lite på bankkontot om man ska shoppa klockor.

Tags: , , ,

Egna bloggar

Posted in Charlottes, Josephines on januari 1st, 2010 by newyorktimescrosswordpuzzles

Ni som följt den här bloggen ett tag vet att vi är två snygga tjejer som skriver här och vi skulle så här första dagen på 2010 passa på att göra lite reklam för våra privata bloggar, vi bloggar inte alltid ihop även om det kan verka som det. Ett knep kan vara att om du gillar en av oss bättre så börja följa antingen Josephines eller Charlottes blogg.

Hoppas vi får träffa dig där också.

Tags: , , ,

Cheap Monday sprider sig

Posted in Josephines on november 19th, 2009 by newyorktimescrosswordpuzzles

Cheap Monday är kanske ett av de allra intressantaste märkena i Sverige idag. Jag kom precis tillbaka från en resa från Barcelona och man väntar sig verkligen inte att se en massa svenska kläder när man är i Spanien. särskilt inte när det gäller så speciella grejer som byxor från Cheap Monday.

Cheap Monday

Ok, det var kanske inte jättemånga jag såg som hade svenska jeans men det var i alla fall några stycken och det är mer än man väntat sig. Jag letade runt lite men lyckades inte hitta något ställe som faktiskt sålde Cheap Monday så man kan undra var de fått tag på dom.

Här hittar du Cheap Monday.

Tags: , , ,
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu