Egna bloggar

Posted in Charlottes, Josephines on januari 1st, 2010 by newyorktimescrosswordpuzzles

Ni som följt den här bloggen ett tag vet att vi är två snygga tjejer som skriver här och vi skulle så här första dagen på 2010 passa på att göra lite reklam för våra privata bloggar, vi bloggar inte alltid ihop även om det kan verka som det. Ett knep kan vara att om du gillar en av oss bättre så börja följa antingen Josephines eller Charlottes blogg.

Hoppas vi får träffa dig där också.

Tags: , , ,

Cheap Monday sprider sig

Posted in Josephines on november 19th, 2009 by newyorktimescrosswordpuzzles

Cheap Monday är kanske ett av de allra intressantaste märkena i Sverige idag. Jag kom precis tillbaka från en resa från Barcelona och man väntar sig verkligen inte att se en massa svenska kläder när man är i Spanien. särskilt inte när det gäller så speciella grejer som byxor från Cheap Monday.

Cheap Monday

Ok, det var kanske inte jättemånga jag såg som hade svenska jeans men det var i alla fall några stycken och det är mer än man väntat sig. Jag letade runt lite men lyckades inte hitta något ställe som faktiskt sålde Cheap Monday så man kan undra var de fått tag på dom.

Här hittar du Cheap Monday.

Tags: , , ,

DKNY

Posted in Märken on november 17th, 2009 by admin

DKNY (Donna Karan New York) är ett av mina absoluta favoritmärken. Själva hävdar dom på DKNY att de inte bara handlar om kläder och parfym utan om en livsstil (har vi hört det förut). Donna Karan har en hel serie med herrkläder, damkläder, skor, handväskor och så vidare. Kanske är kläder för män inte vad de är kända för men det är inte så dumma grejer faktiskt.

dkny

Tags: , ,

Presentation: Charlotte

Posted in Charlottes on november 17th, 2009 by newyorktimescrosswordpuzzles

Charlottes snygga kläderHejsan, det är kanske bäst att presentera sig först. Jag heter Charlotte och har skrivit om kläder i massor av år trots att jag är så ung och vacker. Förutom jag så skriver Josephine här också men jag ska låta henne presentera sig själv. Jag bor i Stockholm och har gjort det i några år, när jag inte bloggar här så pluggar jag på universitet, gissa vilket.

Kläder är min stora hobby, jag ägnar några timmar om dagen åt att prova, hitta och shoppa kläder.

Tags: , ,
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu